Pilot openingstijden Eettafel: uitkomst

Liieve Leden,

 

Sinds januari is er een pilot gedraaid met verlate openingstijden van de Eettafel. De afgelopen twee weken heeft het bestuur alle enquêtes en data verwerkt en is met behulp van adviescommissies tot de volgende conclusie gekomen. De eettafel zal voortaan geopend zijn van 17.45 tot 19.30 uur. Deze nieuwe tijden zullen vanaf maandag 6 maart ingaan.

 

17.45 uur is gekozen als middenweg zodat de eerstejaars beter op tijd kunnen zijn om de Eettafel op tijd te openen maar er geen piekdrukte ontstaat bij de opening. 19.30 uur is in ere hersteld omdat er daarna nog nauwelijks mensen kwamen eten en omdat velen het onwenselijk vinden om pas om 20.00 uur te eten, bijvoorbeeld met hun gilde of de keukenploeg. Hier vind je een document met de statistieken, uitkomsten en afwegingen van de pilot: https://www.sintjansbrug.nl/media/downloads/2017-02-27%20MB%20Evaluatie%20pilot%20openingstijden%20Eettafel.pdf

 

Graag willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de pilot!

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze analyse, dan kun je altijd terecht bij Marloes. We zien jullie deze week nog vanaf 18.00 uur bij de Eettafel, vanaf volgende week vanaf 17.45 uur!

 

 

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee