Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Introductieperiode

Tijdens de OWee kun je je inschrijven bij Sint Jansbrug. Na de OWee heb je een dag om bij te komen, uit te rusten en je spullen te pakken. De introductieperiode gaat van start! Tijdens je inschrijving krijg je meer informatie over de duur van deze tijd. Heb je daarna nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen! Dit geldt voor zowel ouders als aankomend leden.

TU Delft

Het afgelopen jaar hebben de grootste vijf verenigingen regelmatig contact gehad met het bestuur van de TU Delft. Het gedeelte van de introductieperiode die tijdens het collegejaar plaatsvindt, wordt volledig afgestemd op het rooster van de onderwijsinstelling. Er zijn bijeenkomsten met zowel studie-adviseurs als leden van het College van Bestuur. Ons gezamelijk doel is immers om de studentenstad Delft te versterken.

Voor veel eerstejaars staat de introductieperiode, net zoals de gehele start van de studententijd, bekend als een spannende tijd waar weinig over bekend is. Een deel van de programma-elementen blijft bewust geheimzinnig vanwege verenigingstraditie. De vijf grootste verenigingen in Delft hebben gezamelijk met de TU Delft een Code of Ethics opgesteld om duidelijk te maken waar we voor staan en wat onze normen en waarden zijn. Deze vind je hier

Tevens is er door ons een document opgesteld om een beter beeld te scheppen van de Introductieperiode bij Sint Jansbrug. Deze kun je hier lezen.