Terugblik activiteiten OLV

JongOudledenfeest

Het is alweer even geleden, maar de woensdag voor Hemelvaart vond, zoals gewoonlijk het JongOudledenfeest (JOL) plaats. Het thema ‘Back to the Future’ zorgde voor een combinatie van nostalgie en futuristische lasers. Met een drukke borrelvloer, karaoke in de achterzaal, DJ’s van weleer en zelfs een rij voor het pand ‘s avonds laat, was het weer een geslaagd feest. Tip voor volgend jaar dus: wees op tijd!

Familiedag

En ook de familiedag is inmiddels een terugkerend evenement. Op zaterdag 15 juni stond Sint Jansbrug in het teken van allerlei spellen en vermaak voor jong en oud. Zo werden er mokken beschilderd en er was een voetbaltafel, een springkussen en een quiz voor het hele gezin! Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s haalden daarbij herinneringen op en lieten hun studentenvereniging van vroeger graag zien aan hun (klein)kinderen. De winnaars van de pubquiz kregen kaartjes voor de musical Rapunzel. Zij hebben genoten van de voorstelling en zijn daar met iedereen van de cast op de foto geweest. Foto’s zijn hier te bekijken!

Vrijdagmiddag zomerborrel

21 juni was het tijd voor de tweede vrijdagmiddagborrel op Sint Jansbrug. Onder het genot van een drankje hebben we de zomer ingeluid en tevens de WK wedstrijd Nederland – Frankrijk gekeken.

We zien jullie op 27 september graag bij de regioborrel in Den Haag en op de reünie van 9 november op Sint Jansbrug.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee